Vajza mendoi se ishte një shtëpi e vjeter, kur hyri brenda i ndryshoi jeta përgjithmonë

Vajza mendoi se ishte një shtëpi e vjeter, kur hyri brenda i ndryshoi jeta përgjithmonë

Një vajzë nga Nevada në Shtetet Bashkuara të Amerikës ka bërë një udhëtim aspak të zakontë, për të gjetur një shtëpi, për të cilën gjyshi i saj i kishte treguar kur ajo ishte e vogël.

Shtëpia ndodhej në mes të pllajës së Nevadës. Gjetja e asaj shtëpi ishte e v ështirë, por vajza arriti ta gjente.Nuk e di se çfarë më shty drejt kësaj av enture të ç m e ndur. Mbase mënyra se si gjyshi më kishte folur për të shtëpi. E pata të v ështirë ta gjeja, por tani nuk dua të l argohem më nga kështu. Do ta rregulloj dhe do jetoj këtu larg të gjithëve dhe gjithçkaje”,- ka thënë vajza.

Leave a Reply

Your email address will not be published.