Vellezer dhe Motra viheni dorën në zemër – Kjo 4 vjeçare ka nevojë për ndihmën tuaj të jetojë: Mund të jetë shumë vonë, sa të mundeni!

Leandra Selimi nga Mitrovica ka nevojë që ur gjentisht të dërgohet për shërim jashtë vendit.

Reperi i njohur shtrihet në spital – Lajmet e fundit – Zëri

Katërvjeçarja vuan nga një sëmundje e rëndë e quajtur ATROFI SPINALE MUSKULARE që është sëmundje e patrajtueshme në Kosovë.

Shuma që nevojitet për trajtimin e vogëlushes është 200 mijë euro. Por tani i duhen vetëm edhe 26 mijë euro ndihmë mjete financiare.

Familja nuk ka mundësi ta sigurojë shumën e nevojshme financiare, prandaj kërkon ndihmën e atyre që kanë vullnet dhe mundësi të ndihmojnë.

Në fotografinë e mëposhtme mund të informoheni se si mund ta ndihmoni katërvjeçaren Leandra Selimi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.