Viheni dorën në zemër o shqiptarë/ Babai i Ia me gjithë ato borxhe, vajza: Na ndaIojnë njerëzit na thonë, po nuk i paguat do ju marrim ju…

Historia ime” në Tv Klan këtë herë ka shkuar në Shkodër. Është apeli i një nënë e cila është br aktisur nga bashkëshorti 7 vite më parë, ende nuk e ka kryer procesin e divorcit dhe po bën një jetë të vështirë, në kushte ekstreme varfërie. Bëhet fjalë për Elmira Boreti, nënë e tre femijeve.

Vrojtimi: Individët po kërkojnë borxh për të shlyer borxhet

Kamerat e emisionit kanë shkuar tek shtëpia e saj për të parë më nga afër gjendjen në të cilën ajo jeton së bashku me tre fëmijët.

Gazetarja e emisionit pasi ka hyrë brenda në shtëpinë e gruas, ka pyetur vajzën e madhe se cila është dëshira e saj më të madhe.

Gazetarja: Cila është dëshira jote më e madhe?

Vajza: Të na hiqen ato borxhet sepse na ndalin njerëzit rrugës dhe na pyesin a jeni fëmijët e filanit dhe ne i themi po. Ata na thonë, thojini atij babës tënd që të na i sjellin ato borxhet ose ndryshe ju gra bi sim juve (qan).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *