Vjen lajm i mirë për ata që i kanë kursimet në euro

Vjen lajm i mirë për ata që i kanë kursimet në euro

Monedha e perbashket europiane pritet të zgjerojë rritjen me 5%, nëse ecën sipas vlerave historike.Euro po reflekton një trend të Gu shtit 2017, kur preku përkohësisht nivelin ps ikologjik prej 1.2 USD dhe u tërhoq shpejtë prej barrierave të mëdha të opsioneve.Euro vazhdoi të rritet në 1.25 dollarë brenda 5 muajve.

Kjo tregon se rënia e ditë së Martë mund të jetë një pushim i shkurtër dhe euro mund të jetë në kursin për të prekur 1.25 dollarë.Ekzistojnë ngjashmëri mes lëvizjeve të fundit të euros dhe veprimeve në çmim 3 vite më parë.Të dyja herët, euro u rrit pasi tregtohej poshtë 1.1 dollarë, por marshimi ngeci për shkak të ofertës së lidhur me opsionet.Grafikët javorë dhe mujorë tregojnë për rritje të mëtejshme, ndërkohë që struktura teknike shfaq një ndryshim pozitiv të vrullit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.