Vjen një lajm i mirë për Mërgimtarët, Ja çka vendosi Austria për qytetarët e saj

Vjen një lajm i mirë për Mërgimtarët, Ja çka vendosi Austria për qytetarët e saj

Lajm i madh nga Austria për Kosovën .Përveç shtetit të Zvicrës që ka larguar Kosovën nga lista e zezë për numrin e madh të inf ektuarve me k oronavirus, edhe një shtet tjetër ka vepruar njësoj.

Qeveria e Austrisë sot ka marrë vendim që Kosova dhe San Marino të mos cilësohen më si vende me rr ezikshmëri të lartë për COVI D19. Ndryshe, Ministria e Jashtme e Austrisë kishte vendosur ka ratinë 14 ditore për u dhëtarët që vijnë nga vendet e Ballkanit Perëndimor ose ta tregojnë testin se janë n egativë për k oronavirus, do të vlejnë edhe për Shqipërinë, Kosovën, Bosnjën dhe Maqedoninë Veriore.

Leave a Reply

Your email address will not be published.