Zana Avdiu: EIvis Naçi E lnterpreton Fenë Sikur Është Veç Për Burra! Mendimi Juaj?

Zana Avdiu: Elvis Naçi e interpreton fenë sikur është veç për burra! Mendimi juaj? Elvis Naci po ligjeron rreth ramazanit dhe devotshmerise.., e nder te tjera tha “Zoti jashte Ramazanit nuk e ka ndalu ushqimin, pijen dhe te iu afroheni grave tuaja”.. Dmth, ky e injoron gruan totalisht.., sikur edhe feja edhe ramazani jane vec per burrat. Gjithcka ne funksion te burrit! E jo valla Elvis, so qashtu. Ti mundesh me interpretu sikur feja e Zoti vec per burra eshte, ama tani smundesh, se so qashtu

Leave a Reply

Your email address will not be published.