Çka zbuloi turisti çek në plazhet e Sarandës 20 metra pranë bregut..

Çka zbuloi turisti çek në plazhet e Sarandës 20 metra pranë bregut..

Në një plazh, jo më shumë se një kilometër në veri të qytetit të Sarandës, një turist çek ka zbuluar dhjetra predha mortajash vetëm 20 metra larg bregut.

David ishte në kërkim të një plazhi të qetë me pak njerëz dhe u zhyt nën ujë duke filmuar dhe aty gjeti municionet e rre.zikshme

“Po kërkonim plazhe pa njerëz (duke treguar me gisht nga sipër)””

“Kur i gjetëm për herë të parë ishim duke notuar 20 metra larg bregut. në 4 metra thellësi janë rreth 30-40 predha. U tro ndita. Mu duken si shishe, bëra video dhe kur i pashë në breg u binda që janë bom ba. Janë mjaft afër bregut. Duhet bërë diçka”

Leave a Reply

Your email address will not be published.