DUAJA DHE LUTJA E KESAJ NENE E DETYROJE TE KTHEHET AEROPLANI DHE TE MARRE ATE PER NE HAXH..!

DUAJA DHE LUTJA E KESAJ NENE E DETYROJE TE KTHEHET AEROPLANI DHE TE MARRE ATE PER NE HAXH..!

PËR SHKAK TË NJË HAXHESHE U DETYRUAN TA NDALIN AEROPLANIN DHE TË ZBRESIN.Se sa Mëshirues është Allahu i Plotfuqishëm mund ta shohim në çdo gjë që na rrethon, kurse ky është vetëm një nga shembujt sesi Allahu i Plotfuqishëm i pranon lutjet e sinqerta dhe qëllimet e sinqerta.Një haxheshë (65 vjet) në një fluturim nga Turqia për në qytetet e shenjta Mekë dhe Medinë, duke mos i njohur mirë rregullat e aeroportit, kishte mbetur duke e pritur fluturimin në një vend të gabuar.Aeroplani fluturoi, kurse ajo, që tashmë ishte e mërzitur në ato momente, shkoi te personeli për të kërkuar ndihmë.Ata i thanë se nuk mund t’i ndihmonin.Ajo mbeti në aeroport duke qarë dhe duke iu lutur Allahut të Plotfuqishëm për ndihmë…

Piloti i aeroplanit vuri re diçka të pazakontë në tabelen e kontrollit dhe për shkaqe sigurie u kthye në aeroport për kontroll.Pasi u konstatua se në aeroplan nuk kishte diçka të keqe, e thirrën gruan për të shkuar në udhëtim për haxh.Ta imagjinojmë se sa ka qenë e sinqertë lutja e kësaj plake që Allahu i Plotfuqishëm ta ndalojë aeroplanin!Edhe ne t’i lutemi sinqerisht Allahut të Plotfuqishëm në këto ditë të shenjta …Allahu i Plotfuqishëm na mëshiroftë të gjithëve..Përshtati: Miftar Ajdin

Leave a Reply

Your email address will not be published.