Zieni limonin në mbrëmje dhe pijeni sapo të zgjoheni – një surprizë ju pret brenda 2 ditëve..!

Zieni limonin në mbrëmje dhe pijeni sapo të zgjoheni – një surprizë ju pret brenda 2 ditëve..!

Si e filloni ditën tuaj është shumë e rëndësishme për një jetë të shëndetshme dhe cilësore. Shumë njerëz pinë ujë të nxehtë me limon në mëngjes, por në atë mënyrë ata nuk mund të përdorin të gjitha lehtësitë që ofron limoni.

Duke pirë ujë të nxehtë ose të ftohtë me limonadë marrim vitaminë C, por nuk mund të përdorim disa nga përbërësit e rëndësishëm që gjenden në tulin dhe lëvozhgën e limonit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.