Zoti e bekoftë këtë njeri: MbIedh në kohë rekord paratë për vogëIushen e sëmurë. Të jetë si gjithë fëmijët e tjerë..!

Tre ditë më parë, bamirësi Elvis Naçi, publikoi në rrjetin e tij social facebook një apel për ndihmë, ku të qa rat e një vajze të vogël të th yenin zem rën. Bëhet fjalë për Tuanën, vetëm 2 vjeç e cila v uan nga “Anemi Hetolimike Autoimune”, së mundje e cila ia ka vështirësuar shumë jetën në fillimet e saj.

Thirrja për ndihmë u bë nga nëna e vogëlushes, e cila shprehej se një sp ital në Itali kishte marrë përsipër kurimin e sëmundjes, por ndërhyrja dhe avioni privat kushtonin 50 mijë euro.

Menjëherë pas kësaj Naçi vizitoi personalisht vajzën e së murë dhe u bëri thirrje të gjithë shqiptarëve që të bashkohen në misionin e radhës, për të shpëtuar një jetë që sapo ka lulëzuar. Ai u shpreh besimplotë se shqiptarët do të bënin mrekullinë, siç kanë bërë gjithmonë dhe sot pas tre ditësh ai ka dhënë lajmin e madh.

Përmes një tjetër postimi në Facebook, Elvis Naçi ka njoftuar se shuma prej 50 mijë Eurosh është mbledhur dhe se Tuana do të niset shumë shpejt drejt Italisë. Ky lajm ka gëzuar pa masë, jo vetëm nënën e Tuanës, por të gjithë shqiptarët të cilët kountribuan apo edhe ndanë dhimbjen me familjen e vogëlushes. Edhe stafi i JOQ ALBANIA i uron shërim të shpejtë 2-vjeçares.

Leave a Reply

Your email address will not be published.