Zvicra do të filloj me prodhimin e iI açin natyraI sipas Kuranit, që rikthen shikimin 99%..!

Zvicra do të filloj me prodhimin e iI açin natyraI sipas Kuranit, që rikthen shikimin 99%..!

Ky medikament u zbulua nga Abdul Basit Mohammed dhe pretendohet të rivendosë shikimin deri në 99 %. Ai pohon se ky il aç u gjet në librin e shenjtë islamik të Sures Jusuf, vargu 84.Në ajetin 84 thuhet se paraardhësit tanë shpesh përdorën djersën si il aç natyral për shumë çështje, veçanërisht kur ajo erdhi në shërimin e syve dhe në rivendosjen e vizionit.

Eksperimentet u bënë me lepujt dhe njerëzit, duke treguar se ilaçi me të vërtetë bën mrekulli. Pra, çfarë mendoni për këtë? A është e mundur për të rikthyer shikimin pa kaluar një operacion?

E pra, del se kjo tashmë është bërë realitet dhe se me të vërtetë funksionon. Shpikësi donte që ilaçi të quhej” Kura Kur’anore”, kërkesa e tij u miratua dhe kompania zvicerane së shpejti do të fillojë me prodhimin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.