Duaja (Lutja) per sherim si te Iargosh semundjen nga trupi (VlDEO)

Duaja (Lutja) per sherim si te Iargosh semundjen nga trupi (VlDEO)

Duaja (Lutja) per sherim si te Iargosh semundjen nga trupi (VlDEO)
Lutja (duaja) është lëshim i një psherëtime; apel nga thellësia e zemrës. Një “ah” e shkëputur nga kraharori. Lutjet janë lotët e fëmijëve, nevoja e fëmijës për qumësht e shndërruar në pa tjetërsim. Çarja e farës dhe shpërthimi i sythit. Lutja është koka e ulur përpara dhe loti që derdhet nga syri. Ndonjëherë edhe ngritja e syve drejt horizontit me shikime që aludojnë në zjarrin që e ndjejmë në kraharorin tonë. Apo të qëndrosh mbi sexhade i palëvizur në thellësi të errësirës.

Leave a Reply

Your email address will not be published.