Kujdes Mos t’ju Kaloj dita pa e thënë këtë lutje (thuaje cdo ditë)..?

Kujdes Mos t’ju Kaloj dita pa e thënë këtë lutje (thuaje cdo ditë)..?

Thuaje kete lutje : O All ah largoje nga trupat tane cdo se mundje ,he lm,m agji,mesysh,m erzi,br enge,p ikellim dhe zevendesoje me shendet ,lumturi dhe gezim / ju ftojme t’u kushtoni vemendje pamjeve ne vijim
Lutja në fakt është një thirrje e gjendjes tonë të d obët. Është pohim i vetëdijesimit të vetes sonë. Pranimi i r obit për d obësitë e tij dhe mu ngesës së kushteve pë rballë fuqisë së pafund të Fuqisë Absolute të të Krijuesit.

Lutja është s ekreti më i madh dhe momenti më i fshehtë mes r obit dhe Krijuesit të tij. Lutja është lëshim i një psh erëtime; ape l nga th ellësia e z emrës. Një “ah” e shkëputur nga kraharori.
Lutje janë l otët e fëmijëve, është nevoja e fëmijës për qumësht e shndërruar në patjetërsi. Ç arja e farës dhe shp ërthimi i s ythit. Kthimi i luleve të diellit kah dielli. Lutja është pranverë, verë dhe dimër. Është kohë me shi dhe pa shi. Është borë, erë dhe stuhi. Është ekl ipsi diellor dhe fshehja e hënës.

Leave a Reply

Your email address will not be published.