0 popull ju kam thënë dhe ju them se Albin Kurti është më shkja se shkjau

0 popull ju kam thënë dhe ju them se Albin Kurti është më shkja se shkjau

Mbrëmë e shikova një intervistë të Kryetarit të Lëvizjes Vetëvendosje. Një përgjigje për gjithë intervistën do ia jap më vonë, por tash dua të dekl arohem shkurtimisht për disa gjëra

Nga pikëpamja e deklaratës së Kryetarit të VV-së nuk do të duhesha të flisja fare.Televizioni im është i të gjithë shikuesve. Edhe i këtij njeriu.
Hap marketingun 5 sekonda dhe shiko artikullin e plotë >>

Leave a Reply

Your email address will not be published.