0 Zot sa e trishtë / Këta ishin dy vëllezrit që h umbën jetën nga treni në Gjermani

0 Zot sa e trishtë / Keta ishin dy vëllezrit që h umbën jetën sot nga treni në Gjermani

Këtë mëngjes, ajo që nuk guxon të ndodhë ndodhi, dy vëllezër nga Deçani, 13 dhe 17 vjeç, u p ërplasën nga treni në Bruckberg të Gjermanisë.Lideri i AKR-së, Behgjet Pacolli ka ngushëlluar familjen Arifaj nga Deçani pas tr agjedisë që ndodhi në Gjermani, ku h umbën jetën dy vëllezër pasi u q elluan nga treni.

Pacolli shtoi se kjo është një tr agjedi jashtëzakonisht e rëndë.Të tr onditur nga lajmi për tr agjedin që ndodhi sot me 13-10-2020, në Bruckberg të Gjermanis ku h umbën jetën dy vëllezër!Personat ne fjal ishin Hasan Arif Arifaj 17 vjeqar dhe Blerian Arif Arifaj 13 vjeqar nga Ratishi i Deçanit!Ne emer te stafit tan ngushllime familjes Arifaj, Zoti jau lehtësoftë dh imbjën !Ngushllime,familjarëve,miqve, shokëve dhe te afërmëve te tyre !

Leave a Reply

Your email address will not be published.