Kush e bIen Nënën time? (Video)

Në natën e martesës, nusja i flet dhëndrit në vesh që ai nënën e tij ta largoj nga podiumi (vend i ngritur si skenë), sepse nuk i pëlqente asaj! Dhëndri e morri mikrofonin dhe tha: “Kush po e blen nënën time?”U çuditën të pranishmit në sallë me sjelljen e tij, dhe këtë ai e përsëriti tri herë.

Pas kësaj e hodhi unazën dhe tha: “Unë e blej nënën time”

U kthye në drejtim të nuses dhe i tregoj asaj se është e shkurorëzuar, dhe tha: Unë e blej nënën time, e morri atë dhe u largua nga salla. Në vendin e tij u përhap tregimi për veprimin e tij.

Më pas erdhi një njeri tek ai dhe i tha: Unë nuk gjej burrë më të mirë se sa ti, për vajzën time, kështu që e martoi vajzën e tij me të, pa harxhime materiale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.