Ju a mund ta gjeni dot? Përgjigja tregon sa i vjetër dhe i lo.dhur është truri juaj

Ju ae gjeni dot? Përgjigja tregon sa i vjetër dhe i lo.dhur është truri juaj

Kuicet gjithmone jate te bukur dhe zhvillojne trurin.

Por ky kuci eshte ndryshe nese ju shikoni 4 qen mosha e trurit tuaj është 20-25 vjeç jeni ende te fuqishem ne mendjen tuaj.

Ne ju shikoni 5 qen, truri juaj është mes 25 dhe 30 vjeç atehere jemi mire.

Nëse shihini 6 qen në fotografi, mendja juaj është mes 30 dhe 40 vjeç dhe tregon qe po fillon te lodheni me shume se cduhet ne putet tuaja.

Nëse shihni 7 qen, nuk ka dyshime, mendja juaj eshte pak e lodhor per shkak te jetes tuaj te gjate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *