Shiko se qfare po iu bejne femijeve neper kopsht, e tme.rrshme qfare i ben ketij femije te pafajshem/ VIDEO

Shiko se qfare po iu bejne femijeve neper kopsht, e tme.rrshme qfare i ben ketij femije te pafajshem/ VIDEO

Pas raportimit se edukatorja. A. u soll në mënyrë të papë rshtat shme ndaj fëmijëve në Qendrën për Mbr ojtjen e Fos hnjave, Fëmijëve dhe Rinisë Beograd në Zveçanka, drejtori i atij institucioni Zoran Milačić mori një vendim për pe zullim të përkohshëm derisa të vërtetohen faktet dhe të përfundojë procedura disiplinor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *