Un jam më e fortë se k anceri”, historia frymëzuese e nënës së 3 fëmijëve: Tani jam regjistruar në fakultet për…

Un jam më e fortë se k anceri”, historia frymëzuese e nënës së 3 fëmijëve: Tani jam regjistruar në fakultet për…

Historia e fitores që e kemi pasur në emision: Fitore Zenelaj, është 29 vjeçarja që po l ufton me t umorin Fitore është nënë e tre vajzave, 9, 6 dhe 4 vjecare. T etori është muaji rozë i k ancerit të gj irit. Emisioni “Shqipëria Live” tregoi sot disa histori frymëzuese të grave që kanë l uftuar e po l uftojnë me këtë s ëmundje.

Në një lidhje të drejtpërdrejtë ishte Fitore Zenelaj, e cila është nënë e tre vajzave , 9, 6 dhe 4-vjeçare. Ishte m ars 2019 ku ajo vuri re gjëndra në gj oksin e saj, doktori i tha që për moshën që kishte nuk mund të ishte diçka e k eqe por nuk kaluan 4 muaj dhe ajo ndjeu dh imbje në krahë, bëhej n ervoze dhe ishte më e ndjeshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *