Gjyshja 60-vjeçare Shikoni çfarë i bën makinës: Po të isha më e re…(Video)

Gjyshja 60-vjeçare Shikoni çfarë i bën makinës: Po të isha më e re…(Video)

Fidane Duka nga fshati Komsi në Mat thotë se makina është për djemtë, jo për pleqtë, por është e det yru ar që të lëvizë shpesh për të bërë pazarin dhe për të dërguar bulmetin nga fshati në qytet.

Është e rr allë që të gjesh një grua në Shqipëri në moshën 60-vjeçare që t’i japë makinës mjaft mirë dhe pa fr ikë si Fidane Duka nga fshati Komsi në Mat. Ajo thotë se makina është për djemtë, jo për pleqtë, por është e det yru ar që të lëvizë shpesh me fuoristradën për të bërë pazarin dhe për të dërguar bulmetin nga fshati në qytet.

Fidanja tregon se sebep për makinën u bë vëllai që ia solli, ndërsa më pas shkoi në kurs tre muaj për të marrë patentën. Nëna e shtatë fëmijëve e ka mbyllur tregimin e historisë së saj mjaft interesante me një batutë me gazetaren Anjeza Maja në rubrikën “Njerëz të pad ukshëm”. ‘Jam plakë e vjetër, jam 60-vjeçe, por të kisha qenë e re, nuk do ta kisha liruar vendin e punës, ‘i don’t care” thotë Fidane Duka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *