MashaIIah: Kur’ani Në Trupin E Fem’ijës…!? ( Video)

MashaIIah: Kur’ani Në Trupin E Fem’ijës…!? ( Video)

MashaIIah: Kur’ani Në Trupin E Fem’ijës…!? ( Video)

Nje ngjarje e rrall ka ndoh ne rajonin ruse me popullsi me shumice muslimane ne vendin e quajtur Dagjikistan.

Ne lekuren e nje bebeje nente muajshe shfaqen dhe largohen pas disa ditesh ne trupin e tije vargje te Kurani. Kjo ka bere qe mijera njerez te nisin viziten per te pa nga afer kete dukuri te jashtzakonshme…

Mashallah: Kur’ani në trupin e femijës në Rusi (shikoni videon ne vazhdim)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *