10 euro taksë për të hyrë në Prishtinë. Vlen per te gjithe qe jetojne jasht Prishtines..!

Qytetarët të cilët do të hyjnë në Prishtinë do të duhet të paguajnë një tarifë. ”Secili që vie nga Peja, Gjakova, Gjilani, Kaçaniku – është e drejtë të vie, por duhet ta paguajë taksën e cila quhet si ‘’taksë e gjelbërt. Kjo e bënë parandalimin dhe shkarkimin e qendrës. Nëse do mund të vie, e paguan 10 euro dhe ka qasje në secilën pikë të qytetit”, ka deklaruar Selim Pacolli, nënkryetar i Prishtinës. Ai nuk ka konfirmuar tarifën, por sipas tij pritet të jetë 10 euro. Pacolli ka bërë me dije se ata që paguajnë parkingun në fund të qytetit, trafikun urban e kanë pa pagesë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.