Duhet bër Kujdes: Nëse shihni një monedhë të ngjeshur si kjo në derën e makinës suaj, veproni menjëherë!

Duhet bër Kujdes: Nëse shihni një monedhë të ngjeshur si kjo në derën e makinës suaj, veproni menjëherë!

Nëse shihni një monedhë të ngjeshur si kjo në derën e makinës suaj, veproni menjëherë!Besoni apo jo, kjo eshte nje menyre shumë e thjeshtë që i ndihmon vjedhësit të vjedhin makinën.
Mund të duket e pabesueshme kur mendojmë për teknologjinë më të fundit; ne nuk mund të besojmë se një monedhë e thjeshtë mund ta bëjë një gjë të tillë.

Monedha vendoset në bllokadën në derën e pasagjerëve, e cila në një farë mënyre e bën të pamundur bllokimin qendror (mekanizmin mbyllës) dhe makina juaj do të lihet e hapur dhe një pre i lehtë për hajdutët.
Në të ardhmen, nëse shihni një monedhë të mbërthyer në derën e makinës suaj, mund të jeni i sigurt se disa vjedhës po përpiqen të vjedhin makinën tuaj ose diçka brenda saj.
Pra, kini kujdes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *