Bazuar ne ngjarje te vertet / Lutja e Plakes ndaj doktorit shkaktoi stuhi dhe mbten te gjithe…!

Bazuar ne ngjarje te vertet / Lutja e Plakes ndaj doktorit shkaktoi stuhi dhe mbten te gjithe…!

Lutja e Plakes ndaj doktorit shkaktoi stuhi dhe mbten te gjithe…!Pershendetje , miq te dashur stafi jone ju sjell videon e rradhes ne dobi te tuajen per permisim e njohurive te reja ose lajmeve te reja ne ditet e sotme , Ju ftojme ta ndiqni videon e rradhes e cila do ta shfaqet pak me posh.te . Ju Faleminderit shume qe jeni pjes e faqes tone ..>>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *