FRYMËN E FUNDIT E DHANË NË GJERMANl/ SOT U PËRCOLLËN DY VËLLEZËRIT SHQlPTARË ME FLAMURIN KUQ E ZI MBI VETE.!

Frymën e fundit e dhanë në Gjermani/ Sot u përcollën dy vëllezërit shqiptarë me flamurin kuq e zi mbi vete: Pushoni në paqe engjëj

Sot iu është dhënë lamtumira e fundit të dy vëllezërit nga fshati Ratishë e Deçanit që u moren nga treni në qytetin Bruckberg të Gjermanisë.u dha lamtumira e fundit në fshatin ku lindi babai i tyre. Nëna dhe i vëllai i tyre i panë kur i mori treni para.

Kurse babai ka rrëqethur me fjalët. Ai tha se nuk qan dot sepse po e mbajnë gjallë ngushëllimet e shqiptarëve

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *