21-vjeçi i ciIi në mënyrë perfekte e imiton Ramush Haradinajn duke foIur e kënduar

21 vjeçi ka vite që jeton dhe punon me familje në Itali. Pos sportit me të cilin merret në Itali, ai pëlqen edhe muzikën. Talentin në këtë fushë e shfaq kur hyn në karakterin e Ramush Haradinajt.

E kur futet në karakterin e Ramushit, zor se di të ndalet me pak. Njëjtë ka ndodhur edhe kur ishte i ftuar në një dasmë.

Ka pasur raste dhe kur e kanë ngatërruar me vetë kreun e AAK-së, Ramush Haradinajn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *