AnaIisti Turk Nxjer FIamurin Shqiptar Në Emision Dhe Thotë: Këta E Kanë Shkruajtur Historinë E Vërtetë

Analisti turk nxjer falmurin shqiptar në emision dhe thotë:

Këta e kanë shkruajtur historinë e vërtetë.

Analisti turk Ahmet Cakar në emision nuk e ka mbajtur veten dhe ka shprehur hapur dashurinë për shqiptarët dhe për tr iumfet tona si popull gjithandej.

Shqiptarët janë popull i vendosur, besnik dhe të suksesshëm në të gjitha lëmitë. Ata e kanë shkruajtur historinë e vërtetë prandaj unë i adm iroj dhe mbështes në çdo drejtim. Ata janë vëllezrit tanë dhe nxori flamurin shqiptar nga gj oksi para miljona shiquesve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *