Gjermania Jep Lajmin E Ke Q Për Gjithë Shqiptarët: Mos Prisni Më Është Vendosur..!

Gjermani jep lajmin e ke q për gjithë shqiptarët: Mos prisni më është vendosur që do të jetë JO!

Në emisionin ABC-ja e mëngjesit këtë të mërkurë në një bashkëbisedim online nga Brukseli, me gazetarin Enkel Demi ishte gazetarja Erisa Zykaj e cila tregoi se cilat ishin pikat e errëta të Progres Raportit për Shqipërinë, i bërë publik ditën e djeshme.
Burime të besueshme të ABC News dhe gazetares Erisa Zykaj thonë se Gjermania ka për ti thënë “JO” hapjes së negociatave me Shqipërinë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *