NËNA E PASHPlRT LA VAJZËN E SËMURË 6 VJEÇE NË MES TË RRUGËS DHE lKU/ E VOGLA QANTE DHE THOSHTE: NUK E Dl KU DO IKl MAMl MË LA KËTU

Nëna e pashpirt la vajzën e sëmurë 6 vjeçe në mes të rrugës dhe iku/ E vogla qante dhe thoshte: Nuk e di ku do iki mami më la këtu
Një vajzë 6 vjeçe është br akti sur nga nëna e saj në mes të rrugës. Vajza 6 vjeçe u la në mes të New Yorkut.
Mishka Peart e pa të gjithën atë që ndodhi dhe arriti ta ndihmonte vajzën e vogël. E vogla kishte një qese plehrash të vogël në duar, ku brenda kishte disa rroba.

Pasi e vizituan mjekët zbuluan se vajza e vogël ishte e sëmurë. Ema e vogël ishte braktisur nga nëna e saj sepse ishte e sëmurë. Të gjithë ata që e kanë lexuar këtë histori janë prekur.

Pasi gruaja që e gjeti Emën e vogël, njoftoi po licinë dhe më pas u gjetën se cilët ishin prindërit e saj. Ata ishin Patrice Chambers, një grua 29-vjeçare dhe i dashuri i saj Mark Pamphile.

Të dy u dë nuan kurse vajza e vogël Ema u mor nga shërbimet sociale. Vajza e vogël ishte duke qarë në rrugë kur Mishka e gjeti dhe kur e kishte pyetur se ku po shkonte ajo ishte përgjigjur:
Nuk e di mami më la këtu.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *