Zgjohuni dhe Pini nje gote me uje ne oren 6 te mengjesit : Te gjithe po mahniten nga kjo shpikje e re..!

Ngrihuni dhe pini nje gote me uje ne oren 6 te mengjesit : Te gjithe po mahniten nga kjo shpikje e re

Ky veprim do t’ju ndihmojë të jeni më të shëndetshëm dhe ta mbani trupin në formë. Mjafton thjesht ta bëni zakon tuajin dhe ai do të mundësojë parandalimin e shumë sëm. undjeve. Ajo që duhet të bëni është të pini një gotë me ujë çdo mëngjes.

Përfitimet e shumta shëndetësore që vijnë duke ndjekur këtë rutinë janë të njohura në botën mjekësore.

Sipas studimeve, koha më e mirë për t’u zgjuar është ora 6 e mëngjesit. Të konsumuarit e një gotë ujë në këtë orë, do të jetë gjëja ideale që mund të bëni për trupin dhe njihet si terapia japoneze e ujit. Është jashtëzakonisht efektiv në parandalimin e sëmu. ndjeve dhe kushteve shëndetësore si:

Artriti, koliti, migrena, reduktimi i dhim. bjeve, dhim. bjeve të gjoksit, elim. inimit të kolesterolit të k. eq, presionit të lartë të gja. kut

Ju duhet të pini vetëm 350 ml ujë pas zgjimit (rreth 2 gota). Prisni 45 minuta dhe pastaj mund të konsumoni mëngjesin tuaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *