Ja Pse Pas Triumfit Të Madh Në UFC, Khabib Përfundon Në Spital!

Ja Pse Pas Triumfit Të Madh Në UFC, Khabib Përfundon Në Spital!

Është e konfirmuar nga drejtori i UFC-së se Khabib Nurmagomedov ka përfunduar në spital, pasi ka th yer këmbën dhe g ishtat e këmbës.

Rusi arriti që me mjeshtri ta mp oshtë ku ndërshtarin e tij Gaethje qysh në rundin e dytë, duke ia ndaluar atij frymarrjen,

Khabib, dje njoftoi edhe p ensionimin e tij nga ky kompeticion, kjo si shk ak i vd ekjes së babait të tij.

E drejtori i UFC, White tha se ai ka th yer këmbën dhe është në spital aktualisht.

“Ne jemi të gjithë me fat që e pamë atë duke l uftuar sonte sepse me sa duket ai ishte në spital me një këmbë të th yer tre javë më parë”.

“Unë mendoj se ai ka th yer dy gishtërinj dhe një kockë në këmbën e th yer, kjo është ajo që më tha stafi I tij mjekësor”.

“Ai kurrë nuk i tha askujt, thjesht po ecte si normal, ai është një nga qeniet më të v ështira njerëzore në planet”, përfundoi Dana White.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *