Kreu i Serbisë Vuçiq: 99% është mundësia e luf tës së re me Kosovën..!

Kreu i Serbisë Vuçiq: 99% është mundësia e luf tës së re me Kosovën..!
Kreu i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, ka qenë mysafir i mëngjesit në televizionin “Pink” ku foli për zhvillimet e fundit në raport me Kosovën.

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, ka thënë se të gjitha veprimet e deritashme të Prishtinës kanë qenë joracionale dhe kur keni një kundërshtar të tillë, kjo krijon problem. Por, ai ka shfaqur bindjen e tij se Serbia do ta japë maksimumin nga vetja. /

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *