Lajm i mirë / Fëmijët Shqiptarë Që Kishin Mbetur Në Siri Do Kthehen Në Shtëpitë E Tyre Në Shqipëri

Lajm i mire / Fëmijët Shqiptarë Që Kishin Mbetur Në Siri Do Kthehen Në Shtëpitë E Tyre Në Shqipëri

Pas sigurimit të të gjitha lehtësive të nevojshme nga qeveria Siriane, përpjekjet e Gjysmëhënës Arabe Siriane #Red lhlạl, në bashkëpunim me palët e interesuara, patën s ukses në përfundimin e detyrës për kthimin e familjeve të banorëve të kampit në vendin e tyre, me kërkesë të qeverisë shqiptare.

Konsulli i Përgjithshëm Shqiptar në Liban, Mark Gharbel dhe delegacioni i tij shoqërues, gjithashtu do t’i shoqërojë ata në udhëtimin e tyre nga Damasku në Shqipëri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *