Ramiz KeImendi: Me 200€ Pagë Në Kosovë KaIon Muajin Si Të lshe Mbret

Ramiz Kelmendi: Me 200€ pagë në Kosovë kalon muajin si të ishe mbret

Kelmendi: ‘Në Kosovë me 200 euro pagë, kalon si mbret’
Ish deputeti i Partis Demokratike të Kosoves, Ramiz Kelmendi gjate një interviste naten e mbremshme ka folur per jeten ne Kosove.Kelemendi tha se ne Kosove ka punë për ata që duan të punojn, jo te sillen rrugeve te qytetit dhe me 200 euro page ne Kosove e kalon mujin si te ishte mbret.
Kelmendi: ‘Në Kosovë me 200 euro pagë, kalon si mbret’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *