Dr- SpeciaIistja Amerikane Bie Në “Sexhde” Dhe Zbulon Ilaçin Për Këtë ProbIem (Video)

Mjekja SpeciaIiste Amerikane Bie Në “Sexhde” Dhe Zbulon Ilaçin Për Këtë ProbIem (Video)

Kur ke marramendje, ngjet që të humbni ndjenjën e ekuilibrit, por simptoma të tjera janë dhe të vjellat, lëvizjet anormale të syrit, humbja e dëgjimit etj. Specialistja Carol Foster ka sjellë një ide për të trajtuar marramendjen në shtëpi, e cila ka rezultuar në sukses. Kësisoj, Foster ka vendosur ta demonstrojë atë përmes një videoje, të publikuar më pas në platformën ‘Youtube’. Lëvizja që ajo ka zbuluar se trajton marramendjen është e ngjashme me rënien në sexhde gjatë namazit, praktikë religjioze myslimane, Hap hapsiren e meposhtme.ndiqne videon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *