l Erdhi Fundi Ndërroi Jetë Serbi I Cili F Yente Adem Jasharin Dhe Donte Serbin E Madhe

I Erdhi Fundi Ndërroi Jetë Serbi I Cili F Yente Adem Jasharin Dhe Donte Serbin E Madhe

Ai vd iq nga c onoravirus, duke besuar deri në ditën e fundit, në idenë e të ashtuquajturës “Serbia e Madhe”.

Dhe se lumturia e njerëzve të vet mund të ndërtohet mbi f atkeqësinë e tjetrit, shkruan Radio Sarajeva, transmeton Gazeta Express.

Mitropoliti i Malit të Zi dhe Bregdetit, Amfilohije, ndërroi jetë këtë mëngjes në orën 8.20 në Qendrën Spitalore Klinike të Malit të Zi në moshën 83 vjeç, njoftoi Metropolia e Malit të Zi dhe Littoral. / Hap marketingun 5 sekonda dhe shfaqen Pamjet Ekskluzive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *