Lajm i fundit / Kjo Është Mrekullia Që Ndodhi Dje Gjatë Të Rmetit Në Turqi

Lajm i fundit / Kjo Është Mrekullia Që Ndodhi Dje Gjatë Të Rmetit Në Turqi

Lajm i fundit / Kjo Është Mrekullia Që Ndodhi Dje Gjatë Të Rmetit Në Turqi

Nëna dhe katër fëmijët e saj janë arritur të shpëtohen, pasi prej ditës së djeshme qëndronin nënë rrë nojat e ndërtesës që shembi të rmeti në Izmir.
Nëna dhe fëmijët janë nxjerrë në zonën e Bayrakli të Izmirit, ndërsa ekipet e shpëtimit vijojnë punën.
Nga ekipet e shpëtimit, thuhet se kjo ngjarje është një mrekulli.
Një të rmet që ka goditur ditën e djehshme Turqinë sjelli shum dë me por kjo mrekulli që ndodhi ishte një gëzim i madh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *