Pyetje: A lejohet me bë lutje Allahut: O Allah më fal një djalë?

Pyetje: A lejohet me bë lutje Allahut: O Allah më fal një djalë?

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë, pyetja e radhës e cila i është parashtruar hoxhës së nderuar Muharem Ismaili thotë: A lejohet me bë lutje Allahut: O Allah më fal një djalë? Kliko dhe Dëgjoje
, për ta dëgjuar përgjigjen shiko videon

Leave a Reply

Your email address will not be published.