AIfred Cako: lnfermierja në Shqipëri mori urdhër të vri,ste paci,entin!

Studiuesi dhe konspiracionisti i njohur në vend, Alfred Cako, i ftuar në emisionin “Rrethi Katror” ka folur sërish në lidhje me kundërshtimin që duhet të bëjnë qytetarët ndaj vendosjes së maskës. Ai dha argumente për mosmbajtjen e saj, pavarësisht urdhrit të nxjerrë nga qeveria tre ditë më parë. Cako theksoi edhe njëherë se kemi të bëjmë me një mashtrim të madh, ndërsa tregoi se çfarë i kishte ndodhur një personi, i cili i kishte shkruar atij në Facebook.

Një person më shkuajti që e kishte dërguar të atin të infektuar me Covid në spital, dhe një infermiere kishte marrë urdhër nga shefi aty që në darkë eleminojeni këtë.Dhe infermierja i kishte thënë këtij djalit që hiqe babanë sa më shpejt nga spitali, nxirre. Të nesërmen në mëngjes këtij djalit i kishte ardhur një mesazh që “na vjen keq bëmë të pamundurën për ta shpëtuar, por nuk ia doli.

Leave a Reply

Your email address will not be published.