Ajo iku në Amerikë për një jetë më të mirë/ 35-vjeçarja shqiptare jep shpirt papritur: Lë jetim djalin tre muajsh

Ajo iku në Amerikë për një jetë më të mirë/ 35-vjeçarja shqiptare jep shpirt papritur: Lë jetim djalin tre muajsh
Një lajm i hi dhur vjen nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës, ku një 35-vjeçare ka nd.ërruar jetë si pa sojë e një inf arkti.

Fatjola Gora mbërriti në SHBA rreth dy vite më parë, duke iu bashkuar familjes. Por jeta e saj u ndërpre në mes. Ajo la pas një djalë tre muajsh, ndërsa bashkëshorti e ka të pamundur të udhëtojë drejt SHBA-së për të marrë pjesë në ceremoninë m ortore, për shkak të masave anti-covid.

Komuniteti i shqiptarëve në SHBA ka hapur një faqe në internet për mbledhjen e fondeve, për të mbuluar shpenzimet e v arrimit.

Njoftimi i tyre:

Me dëshperim të thellë njoftojmë ndarjen e papritur nga jeta të Fatjola Gora, një vajzë 35 vjeçare, emigrante prej dy vitesh në SHBA.

Fatjola u nda nga jeta si pa sojë e një ataku kardiak duke lënë pas miq, familjarë, bashkëshortin dhe djalin 3 -muajsh.

Familja e Fatjolës emigroi në SHBA për të siguruar një jetë më të mirë për fëmijet e tyre. Nuk ka fjalë dhe ngushëllim që mund ta lehtësojnë sadopak dhi mbjen e tyre për hu mbjen e vajzes. Largesia e ben edhe me te veshtire perballimin e situates ndaj per kete arsye, eshte shume e nevojshme te shprehim mbeshtetjen tone per familjen e Astrit Gora.

Leave a Reply

Your email address will not be published.