Alo alo !! Ai qante në telefon…”/ Tr.ondit babai i të zhd.ukurit në Malësine e Madhe: Dyshoj tek djali i xhaxhait!

Ai qante në telefon…”/ Tr.ondit babai i të zhd.ukurit në Malësine e Madhe: Dyshoj tek djali i xhaxhait!

Një ngjarje tra.gjike ka tronditur ditën e djeshme fshatin Vrith të Malësisë së Madhe. Tre persona janë shpallur të zhdukur dhe mendohet se dy prej tyre mund të jenë vr.arë. Këto dyshime janë qoftë nga ana e të afërmve, të cilët kanë bërë një kallëzim se këta shtetas nuk janë kthyer në shtëpi por edhe policisë së Shkodrës. Babai i Klement Pepaj ka lëshuar akuza të rënda për djalin e xhaxhait të tij.

Ai ka hedhur dyshime se i afërmi i tij ka patur dijeni për ngjarjen dhe e ka gënjyer pasi në bisedë me të, Pepaj ka qarë në telefon dhe ka thënë Danielin (djalin e tij) nuk e ka parë prej dy javësh ndërkohë që ka patur persona që e kanë parë kohët e fundit në zonë.

Ndue Pepaj rrëfeu

Kam patur kontakte vetëm me djalin e dajës mbrëmë dhe me djalin e xhaxhait, ai po qante dhe unë dyshova në dy gjëra: Më tha që nuk e kishte parë djalin e tij Danielin që prej dy javësh ndërsa të tjerët kanë thënë që e kanë parë djalin e tij. Unë e akuzoj se ai ka mashtruar, ai e ka ditur se djalin e ka në Shqipëri.
Pyetje: Ju dyshoni tek Danieli?

Ndue Pepaj: Dyshimet më të mëdha tek ai i kam, i kërkoj falje nëse ka version tjetër por dyshimet më të mëdha tek ai i kam”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *