Analisti lslami !!: Duhet të jemi të drejtë dhe ti Kërkojm falje Sërbis për damet që ju kemi bo

Duhet të jemi të drejtë dhe ti Kërkojm falje Sërbis për damet që ju kemi bo !!

Analisti Dardan Islami, me statusin e tij të fundit në fa cebook ka theksuar se Serbia duhet te na kerkoje falje e para, por pasi te na kerkojne falje ata, edhe ne duhet tu kerkojme falje atyre per sjelljet tona ndaj tyre ne periudhen e pasl ufte.!Statusi i plotë i tij:

Ne pyetjen se a duhet kerkuar falje serbet per kri .met ne Kosove, une them se po, por mos te harrojme se pasi qe te na kerkojne falje ata, edhe ne duhet tu kerkojme falje atyre per sjelljet tona ndaj tyre ne periudhen e pasl uftes! Se kjo qasja, jo na nuk ju kerkojme falje se ata jane agr esore, nuk pin uje!

Leave a Reply

Your email address will not be published.