Ariani / Gold Ag me foto direkt nga xhamia, ka vetëm një lutje!

Ariani / Gold Ag me foto direkt nga xhamia, ka vetëm një lutje!

Arian Agushi i njohur në opinion si Gold Ag është ndër ftyrat publike më të dashura në trevat shqiptare,

Kaq të dashur dhe të pranueshëm për publikun shqiptar e bën tematikat e këngëve të tij me motive patriotike e në mesin e tyre edhe ato fetare.

Këto të fundit, me shumë bindje reperi i ka më me dëshirë, pasi që është nje besimtar i madh ashtu siç është deklaruar dhe vazhdon ta bëjë një gjë të tillë pa ngurruar. E sot si një ditë e rëndësishme për besimtarët mysliman e njohur si ditë e ‘Xhuma’, reperi në fjalë e ka kryer obligimin e tij me ç’rast edhe njoftoi edhe për lutjen që bëri.

“Zot ruaje atdheun tim” ka shkruar reperi përkrah fotos së sapo publikuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.