Artan Hoxha Pralajmeron të gjithë shqiptarët: Jemi para 4 muajve te fer, ,rit..! Lutuni që të mbani frymën deri në spital

Artan Hoxha jep lajmin e keq për gjithë shqiptarët: Na presin 4 muaj f erri! Lutuni që të mbani frymën deri në spital
Gazetari Artan Hoxha ka paralajmëruar 4 muaj f er ri në kryeqytet për shkak të trafikut të krijuar si pasojë e punimeve në Unazën e re.Ai thotë se tashmë që lëvizja në Tiranë pritet të shtohet për shkak të nisjes së universiteteve dhe përfundimeve të pushimeve të zgjatura, Tirana pa ral iz ohet në këtë formë.

Ai ngre shqetësimin se nëse do të sëmuresh në këtë kohë dhe duhet të shkosh në spital duhet të lutesh që të kesh frymë derisa të shkosh në spital që të mund t’i lësh amanetin mjekut.

“Na presin 4 muaj ferri, ne trafikun e ç mendur te Tiranes… Nga sot 26 tetor 2020, deri me 26 shkurt 2021, kryeqyteti i Shqiperise eshte i de tyruar ti nenshtohet nje rregjimi fe rri per qarkullimin rrugor. Per 4 muajt ne vijim, çdo perdorues mjeti, te cilin e detyron puna apo hallet, te levize ne rruget e kryeqytetit, do te jene vertete nje sakrifice durimi dhe tendosje maksimale nervash.

Leave a Reply

Your email address will not be published.