Babai i 16-vjeçares me Covid-19 ta rrëqeth shpirtin: Lutuni të gjithë Zotit që vajza ime të shërohet dhe jetojë!

Të prekur janë edhe moshat e reja. Vajza 16-vjeçare e Kevin Swearingen, Charlee është infektuar me Covid-19. Gjendja e saj shëndetësore nuk është e mirë.

Babai i saj ka mundur ta shoh dhe ka publikuar një foto pranë saj nga spitali dhe ka shkuar:
Lutuni të gjithë për vajzën time që të shpëtojë. U për gjërohem lutuni të gjithë, lutuni Zotit që vajza ime të shpëtojë.”

Vajza e tij vuan edhe nga një sëmundje tjetër dhe mjekët nuk kanë dhënë shumë shpresa për të.

Slovenia keeps Croatia on list of Covid-19 safe countries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *