Bashkeshorti Me Co Vid, Ndersa Gruaja Jo”, Mjeku Zbulon Misterin Shkencor.

Bashkeshorti Me Co Vid, Ndersa Gruaja Jo”, Mjeku Zbulon Misterin Shkencor.

Gjate nje interviste per Ora News, ndër të tjera mjeku shqiptar Sallabanda, shpjegoi se in fektimi nga vi rusi varet nga karakteristikat gjenetike të çdo personi.

Sallabanda: Në një familje me katër veta një mund të jetë in fektuar dhe tre jo.Kjo do të thotë se struktura gjenetike e tre pjesëtarëve të familjes është ndryshe nga ai person që është in fektuar. Ka qenë shumë e çuditshme që kemi pasur burrin të in fektuar dhe gruan jo dhe anasjelltas. Megjithëse nuk është vërtetuar, grupi i gja kut zero ka më pak mundësi për tu in fektuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.