Bashkëshorti ten ton t’i ma rrë je tën gruas pak orë pasi lindi, ajo kishte djalin në krah kur…. Arsyeja pse e bëri do u rrëqeth

Bashkëshorti ten ton t’i ma rrë je tën gruas pak orë pasi lindi, ajo kishte djalin në krah kur…. Arsyeja pse e bëri do u rrëqeth

Një ngjarje e rëndë r aportohet se ka ndodhur në Turqi. E ditur bëhet se Ahmet Yirtici ka qël luar me mjet pre rës gruan e tij Guldane Yirtici disa herë në Gaziantep. Kjo ka ndodhur vetëm pak orë pasi gruaja ka sjellë në jetë djalin e tyre. Madje në atë moment ajo e kishte në krah djalin e porsal indur.

Shkak është bërë sepse gruaja i kishte kërkuar di vorc in dhe burri këtë e kishte cilësuar si pro vokim. Pl ag ët që ajo mori ishin të shumta, por për fat të mirë mbijetoi.Burri nuk ka treguar asnjë shenjë pendimi për atë që bëri. E ditur bëhet se ai është d ënuar me 18 vite heqje lirie.Nëna e re Guldane mendoi se donte të shihte djalin e tij, por përkundrazi ai kishte plane të tjera në kokë. Por falë Zotit djali dhe nëna janë në gjendje të mirë shëndetësore.

Leave a Reply

Your email address will not be published.