Behgjet PacoIIi I Dhuroi Xhipin Mercedes HaIil Kastratit ?!

Këtë javë i ftuar në emisionin n’Kosovë Show, është humanisti i madh nga Kosova Halil Kastrati, i cili është edhe drejtues i Shoqatës Humanitare ”Jetimët e Ballkanit”.
Përveç Kastratit, e ftuara tjetër në emision është këngëtarja Nika, poashtu edhe një studente nga Kosova.

Halil Kastrati, në emision ka folur për shoqatën e tij dhe aktivitetet që ka realizuar këtë vit, duke dhënë lajmin e madh se në vitin tjetër do të bëhen poashtu shumë familje me shtëpi, e do të vazhdoj të iu nd ihmojë të va rfurëve, duke thënë se do ti dhuroj diku 400 palë çelësa.

Ndërsa st udentja, Gresa Statovci, tregoj se si e përfundoj shkollën në Amerikë, derisa atje kishte mundësi punësimi në Qeverinë Amerikane, por erdhi në Kosovë për t’i ndihmuar vendit të saj dhe mbeti pa punë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *