Bëj edhe Ti 1 Iutje për të, Stafi mjekësor pret me broh’oritje foshnjën 6 muajshe që del nga izol’ imi…!!!

Bëj edhe Ti një lutje për të, Stafi mjekësor pret me brohoritje foshnjën 6 muajshe që del nga izoI imi…!!!
Erin Bates vetëm 6 muajshme ka kaluar 14 ditët e fundit në i zo li m në S pi ta lin e fëmijëve Alder Hey në Liverpool, pasi rezultoi pozitive me k oro na vir us. Ju ftojm te sht ypni vid eon me po sht.Pas mp osht i k or ona vi rus in, ditën e sotme vogëlushja u prit me duartrokitje dhe b ro hor itje nga mjekët, ndërsa dilte nga dhoma e iz o lim it, ku kishte qëndruar me nënën e saj. Videon emocionuese e ka postuat vete s pi ta li në mediat sociale. VID EO

Leave a Reply

Your email address will not be published.