Bëni Kujdes ! Jepet a larmi për shqiptarët: Ju lutem shmangni këto gjëra sepse…

Bëni Kujdes ! Jepet a larmi për shqiptarët: Ju lutem shmangni këto gjëra sepse…

Moti i k eq me shira të rrëm byer e erë të for të ka përfshirë vendin tonë prej disa ditësh. Meteorologët kanë paral ajmëruar për pë rmbytje si pasojë e reshjeve të dendura të shiut, ndërsa bashkia e Vlorës i ka bërë një apel qytetarëve të saj. Me një shënim , bashkia i kërkon qytetarëve të shmangin të gjitha lëvizjet me makina për shkak të shirave të dendur dhe erërave të forta.

“Paral ajmërimet e meteorologëve për për mby tje, na bëjnë të jemi të kujdesshëm”, thuhet në njoftim. Postimi i plotë: Duke parë kushtet e motit nê Vlorë, por edhe në të gjithë vendin, do ju luteshim të shman gnit të gjitha lëvizjet me makina për sh kak të shirave të dendur dhe erërave të f orta. Paralaj mërimet e meteorologëve për për mbyt je, na bëjnë të jemi të kujdesshëm. Për çdo nevojë vendosni kontakt me Ujësjellës Kanalizimet dhe Shërbimet publike të Bashkisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *